Ta med teamet på:

City Race

Cityrace er en spennende og morsom teambuilding konkurranse som tar i bruk ny teknologi.

Deltagere
20 - 1000 pers
Tidsbruk
2 - 4 timer
Arrangeres
Der dere ønsker

Om spillet

Sporlek med iPad. Innovativt, utfordrende og engasjerende. Løs oppgaver sammen med kolleger i en uformell og morsom setting.


Etter en kort presentasjon om konseptet så får hver gruppe en iPad. Med hjelp av en spesialdesignet app så skal dere navigere rundt i nærmiljøet, finne og løse praktiske, logiske og teoretiske oppgaver venter.


Det er flere oppgaver en dere har tid til så her må lagene være taktisk I rute valg og hvilke type oppgaver det skal prioritere for å sanke mest mulig poeng.


Det er også lag inn noen film og video oppgaver som kan tilby utfordringer som lar dere gå ut av komforsonen, bilder og video klipp blir satt samen til en musikkvideo som blir vist under premieutdeling.

Spillet er skreddersydd for hver enkelt kunde og dagen avsluttes med en premieutdeling filmvisning.

Kontakt oss

Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud eller spørsmål om tilbudene våre

E-post
event@weescape.no
Telefon
+47 413 00 062
Takk for Innsendingen! 
Vi tar kontakt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hør fra en tidligere kunde:

Vi gjennomførte City Race som en blåtur for alle ansatte. Vi hadde en kjempe morsom ettermiddag, med mye latter og høyt konkurranseinstinkt, hvor vi virkelig måtte ut av komfortsonen. Mange morsomme oppgaver og utfordringer. Gode tilbakemeldinger fra alle som deltok. Dette ble en minneverdig opplevelse. Vi følte oss godt mottatt og ivaretatt av personalet, som også var veldig fleksibel og tilgjengelig under planleggingsprosessen. Spesielt morsomt med videofremvisning som avslutning på arrangementet. Kan anbefales til andre, både som en ypperlig teambuildingsaktivitet og sosial happening.

Politiets ATK-senter
Eva Kristin Skare-Hjelen

Galleri