Operation Mindfall

Augmented reality, gåter, og hemmeligheter

Antall deltagere
15 - 500 pers
Tidsbruk
1 - 2 timer
Årstid
Helårs

Dykk inn i en verden av augmented reality, gåter, og hemmeligheter. Perfekt for de som elsker mysterier! Kan arrangeres inne eller utendørs fra 15 personer og oppover fordelt i lag.

Gjør dere klare for "Operation Mindfall," en unik teambuilding-opplevelse som kombinerer elementer av augmented reality med tradisjonelle gåter og utfordringer. Dette er ikke bare et spill; det er en interaktiv spionmisjon der teamet ditt må samarbeide for å løse en rekke kompliserte oppgaver og krystallklare mysterier. Utstyrt med en spesialisert app og diverse agentutstyr, vil dere navigere gjennom ulike steder, både virtuelle og fysiske, for å avverge en global trussel. Dette er en sjelden mulighet til å teste teamets evner innen kommunikasjon, problemløsning og strategisk tenkning. Klokken tikker, og det er opp til dere å redde verden. Er dere klare for utfordringen?

Praktisk
Utstyr og sikkerhet
Suksesskriterier

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/SOnKA1nYxkg?si=altEEHA5pz9hiqYG" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>