KOMMER SNART!

DEADLINE

Bli med på en spennende etterforskning! Her må alle sanser tas i bruk og alle hjerner settes i full beredskap for å knekke kodene, finne krypteringsnøkkelen og redde firmaet.

The Story

'Deadline' er ikke bare et spill; det er en fullverdig opplevelse designet for å pushe grensene for hva et team kan oppnå under press. Hver gruppe på opptil 8 personer får sin egen koffert, som er din nøkkel til å redde selskapet. Inne i denne kofferten finner du en rekke ulike oppgaver som utfordrer både logikk, kreativitet, og samarbeidsevner. Og klokken tikker — vil du klare å redde dagen? Er teamet ditt klar for en utfordring de aldri vil glemme? Kontakt oss i dag for å booke 'Deadline', og opplev teambuilding på et helt nytt nivå!

ANTALL PER LAG

VANSKELIGHET

6 - 8
Tidsbruk

TIDSBRUK

1,5 time

ANTALL DELTAGERE

10 - 1000
personer

Priser

kr 450,-/pers
2 spillere
kr 400,-/pers
3 spillere
kr 350,-/pers
4 spillere
kr 300,-/pers
5-8 spillere

Rabatter

50% rabatt
0-9 år
20% rabatt
Student
20% rabatt
10-17 år
50% rabatt
Ledsager

Book rommet

Kontakt oss

Kart over We Escape
Takk! Vi tar kontakt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Se også de andre rommene

City Race: Sporlek med iPad

Innovativt, utfordrende og samlende.

"Vår erfaring: Vi syns opplegget var veldig profesjonelt gjennomført. Deltakerne ble kjent med Molde på en fin måte i mindre grupper som gjorde at vi ble godt kjent. Opplegget var fint ikke bare som teambuilding, men også som en sosial del av en konferanse. Det var også et stort pluss at vi kunne tilpasse spørsmålene og oppgaven til arrangementet vårt." - Møre og Romsdal Fylkeskommune

5 - 8

Vanskelighet

20 - 250

Personer

Tidsbruk
2-4t

Varighet

MER INFO
KOMMER SNART!
BOOK NÅ

Operation Mindfall

En unik opplevelse der dere er agenter som skal redde verden.

Spider Technologies har infisert 20% av verdens befolkning med et tankekontrollvirus. Fra handlevaner til politiske holdninger, ingen er immune. Din oppgave: Skaff kuren og stopp Spider Tech før det er for sent!

3 - 6

Vanskelighet

15 - 500

Personer

Tidsbruk
30-120 min

Varighet

MER INFO
KOMMER SNART!
BOOK NÅ