KOMMER SNART!

Operation Mindfall

Spider Technologies har infisert 20% av verdens befolkning med et tankekontrollvirus. Fra handlevaner til politiske holdninger, ingen er immune. Din oppgave: Skaff kuren og stopp Spider Tech før det er for sent!

The Story

Vi er W.I.S.E.: en uavhengig, internasjonal etterretningsorganisasjon som opererer på det høyeste nivået av hemmelighold for å beskytte verden mot fare. Våre kilder rapporterer at det hemmelige forskningsselskapet, Spider Technologies, har utviklet et virus for tankekontroll og allerede har infisert 20% av verdens befolkning. Enten det gjelder handlevaner, politiske holdninger, eller til og med attentater – mennesker kan bli påvirket mot sin vilje. Dette er åpenbart en utrolig kraft. For å stoppe Spider Tech, opprettet vi Operasjon Mindfall og valgte deg som våre agenter. Din oppgave: Skaff kuren for å stoppe Spider Tech! Du har bare en begrenset mengde tid – klarer du det?

ANTALL PER LAG

VANSKELIGHET

3 - 6
Tidsbruk

TIDSBRUK

30-120 min

ANTALL DELTAGERE

15 - 500
personer

Priser

kr 450,-/pers
2 spillere
kr 400,-/pers
3 spillere
kr 350,-/pers
4 spillere
kr 300,-/pers
5-8 spillere

Rabatter

50% rabatt
0-9 år
20% rabatt
Student
20% rabatt
10-17 år
50% rabatt
Ledsager

Book rommet

Kontakt oss

Kart over We Escape
Takk! Vi tar kontakt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Se også de andre rommene

City Race: Sporlek med iPad

Innovativt, utfordrende og samlende.

"Vår erfaring: Vi syns opplegget var veldig profesjonelt gjennomført. Deltakerne ble kjent med Molde på en fin måte i mindre grupper som gjorde at vi ble godt kjent. Opplegget var fint ikke bare som teambuilding, men også som en sosial del av en konferanse. Det var også et stort pluss at vi kunne tilpasse spørsmålene og oppgaven til arrangementet vårt." - Møre og Romsdal Fylkeskommune

5 - 8

Vanskelighet

20 - 250

Personer

Tidsbruk
2-4t

Varighet

MER INFO
KOMMER SNART!
BOOK NÅ

DEADLINE

Det mobile Escape Room

Bli med på en spennende etterforskning! Her må alle sanser tas i bruk og alle hjerner settes i full beredskap for å knekke kodene, finne krypteringsnøkkelen og redde firmaet.

6 - 8

Vanskelighet

10 - 1000

Personer

Tidsbruk
1,5 time

Varighet

MER INFO
KOMMER SNART!
BOOK NÅ

Blackout

Adrenalinfyllt oppdrag med engasjerende oppgaver

Byen din har blitt hacket av en ukjent gruppe, og nå risikerer hele verden et totalt strømbrudd! Du har bare 2 timer til å stoppe hackerne, få strømmen tilbake, og avverge en katastrofe.

3-6

Vanskelighet

15-500

Personer

Tidsbruk
60-120 min

Varighet

MER INFO
KOMMER SNART!
BOOK NÅ